Over Fast Forward

Een jonge en dynamische tennisschool

Visie Fast Forward

 

Tennisschool Fast Forward staat voor ontwikkelen. Met name het ontwikkelen en begeleiden van de tennisvaardigheden van iedere speler, maar ook van de verenigingen en hun leden.

In de visie van Fast Forward is iedereen uniek

Aangezien iedereen uniek is, stellen wij ons ten doel iedere speler op maat te begeleiden naar een hoger niveau. Plezier, intensiteit en doelgerichtheid gaan hierbij hand in hand. Voor iedere speler wordt een eigen leerpad uitgestippeld, met ruimte voor eigen inbreng en wensen.

Daarom zijn onze lessen nooit een eenheidsworst: de lesstof wordt voor iedere speler persoonlijk op maat aangepast en al onze trainers zijn in staat waar nodig te differentiëren. Mede hierdoor en door onze functionele aanpak onderscheiden we ons ten opzichte van anderen.

Al onze trainers zijn gediplomeerd, enthousiast, ervaren, positief, correct, bijgeschoold en in het bezit van een aantoonbaar VOG.

Wij werken met de nieuwste methodes voor jeugd en volwassenen, beginners en gevorderden. We werken bij de jeugd met verschillende materialen, volgens het “TENNISKIDS” principe, om tennis makkelijker en vooral ook nog leuker te maken. Bij jeugd en volwassenen wordt uiteraard niet alleen op techniek getraind, maar ook op enkelspel- en dubbelspel tactiek, mentaliteit en conditie.

Stukje historie

 

Sinds 2001 verzorgt oprichter Gerben Maas de lessen voor TC Monnickendam. Na zijn opleiding aan de ALO Amsterdam is hij, naast het geven van tennislessen, werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als gymleraar.

Al gauw merkte hij dat zijn hart bij het tennis lag en hij besloot zich daar volledig op te richten.

Eerst in dienst van de club en vanaf 2004 ook werkzaam bij andere clubs en tennisscholen. Vanaf 2007 is de naam Fast Forward ontstaan en met de naamsverandering werd ook de start gemaakt om tennislessen bij andere clubs te gaan verzorgen.

In 2009 zijn we de lessen voor TC Elzenhagen gaan verzorgen. Uiteindelijk is daar in 2015 ATV Broek in Waterland bij gekomen en zo verzorgen wij nu de lessen voor 3 clubs in de regio Waterland/Amsterdam.

Nu 15 jaar later verzorgen wij nog steeds met passie en enthousiasme de lessen voor verschillende clubs in de regio Waterland/Amsterdam. Wij hopen dit nog lang te mogen blijven doen met ons ervaren leraren team!

 

Lesreglement Tennisschool Fast Forward

 

Fast Forward hanteert de volgende regels. Lees hier het lesreglement.